LPG-hoito Pori - eroon selluliitista!

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Tervetuloa LPG-hoitoon Porin kupeeseen!

LPG sopii käytettäväksi erinomaisen hyvin esimerkiksi selluliitin vähentämiseen ja lymfahierontaan

Patentoitu imurullausjärjestelmä käsittelee mekaanisesti eri kudoksia syvemmältä kuin mitä perinteisin menetelmin tehtävillä käsittelyillä pystytään tekemään. Hoitolaitteen alipaine yhdistettynä mekaanisten rullien muokkaavaan käsittelyyn stimuloi sidekudosta ja parantaa neste- ja verenkiertoa sekä muokkaa lihas-, iho- ja sidekudosta.

LPG- hoito urheilijalle

LPG-terapiaa voidaan käyttää urheilufysioterapiassa kovan harjoittelun yhteydessä urheilusuoritukseen palauttavana, suoritusta valmistelevana tai kuntouttavana hoitona.

Tämä hoito vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä venyttäen ja mobilisoiden lihaskalvoja ja lihaksia kivuttomasti. Kudosta hoidetaan siis pysty- ja poikittaissuuntaan. LPG-hoito menee syvälle kudoksiin, mutta tuntuu silti miellyttävältä ja rentouttavalta.

Tämä on oiva keino hoitaa lihaskipuja rasituksen jälkeen, jolloin maitohappojen poistuminen on jopa kuusi kertaa nopeampaa. Jos sinulla on joku urheiluvamma, kuten revähtänyt, krampannut tai muulla tavalla vaurioitunut lihas, on LPG-hoito siihen oiva valinta estäen arpikudoksen syntymistä.

LPG-hoitoa voidaan toteuttaa heti loukkaantumisen jälkeen, ja esimerkiksi lihasrevähdyksissä hoito voidaan aloittaa aluksi loukkaantuneen alueen ympäriltä ja näin vähentää turvotusta.

LPG-hoito nopeuttaa lihasrevähdyksen parantumista huomattavasti.

Lymfahieronta Pori

Lymfahoidolla pyritään vähentämään ja poistamaan kehon nestekierron häiriöitä. Ylimääräistä turvotusta kasvoissa tai vartalon alueella päästään vähentämään huomattavasti tai poistamaan kokonaan.

Kysy rohkeasti lisää tai varaa aikasi vaikka heti! Palvelen hoitolassani Ulvilassa ja teen koti- ja yrityskäyntejä Porissa ja Satakunnassa.

Varaa aika

 

 

Tilaa hieroja kotiin tai hierontaa yrityksille ›

Hyvissä käsissä stressaat vähemmän

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika