Klassinen hieronta ja hyvinvointipalveluita Porissa ja Ulvilassa

Kärsitkö lihaskireyksistä tai aiheuttavatko jumit jopa kipua? Tervetuloa koulutetun hierojan hyviin käsiin! 

Klassinen hieronta on hyvin vanha ja laajalti tunnettu hieronnan muoto, jonka tarkoituksena on helpottaa kaikenlaisia jännitys- ja kiputiloja. Olen erikoistunut kipupotilaiden hoitoon. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se rauhoittaa ja rentouttaa sekä lisää lihasten joustavuutta. Hieronnalla voidaan parhaassa tapauksessa myös ennaltaehkäistä ikäviä vaivoja.

Klassinen hieronta sopii lähes kelle tahansa elämäntilanteesta huolimatta: olit sitten näyttöpäätteellä istuva toimistotyöntekijä, pienen lapsen vanhempi tai muuten stressaantunut, kokeile klassista hierontaa! 

Ammattimaista urheiluhierontaa

Klassisen hieronnan lisäksi tarjoan myös urheiluhierontaa. Koulutettu urheiluhieroja ymmärtää pätevyytensä ansiosta urheilijoiden tarpeita paremmin. Minulla on laajempi tieto esimerkiksi eri lajeista, urheiluvammoista ja niiden käsittelystä sekä ymmärrystä treeni- ja peliaikatauluista.

Urheiluhieronnassa käytetään useita eri tekniikoita. Se rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja edesauttaa palauttamista. Urheiluhieronnan tavoite on parantaa urheilusuoritusta.

Tiesitkö, että voit tilata hierojan myös kotiisi? Aikoja on varattavana myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi tarjoan yrityshierontapalvelua Porissa, Ulvilassa ja Satakunnassa, kysy lisää

Varaa aika

Purentalihashieronta lievittää särkyjä

Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue, puremalihakset poskien sisäpinnoilta sekä kaulan, pään ja niska-hartiaseudun alueita.

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille sekä aiheuttaa jopa migreenikohtauksia. Purentalihashieronnalla voidaan lievittää esimerkiksi pään ja leuan alueen särkyä. Mikäli siis kärsit edellä mainituista ongelmista, anna minun auttaa! Jos kaipaat lisätietoja, yhteytietoni löydät täältä.

Tervetuloa hoitoihini Ulvilaan! Teen myös koti- ja yrityskäyntejä Porissa ja Satakunnassa.

Varaa aika ›

Aromahieronta rentouttaa

Aromahieronta on lempeä ja rentouttava koko vartalon hoito. Hieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä verenkiertoon.

Hoidon alussa saat valita tuoksun tai tuoksusekoituksen, jolla sinua hierotaan. Hieronta tehdään lämpimällä perusöljyllä, johon on sekoitettu valitsemaasi tuoksua, tai vaihtoehtoisesti valmiilla tuoksuöljyllä.

Voit valita esimerkiksi virkistävää, rentouttavaa, lihaskipuja hoitavaa tai nestekiertoa parantavaa öljysekoitusta. Öljyn voi valita myös vaikka tuoksun perusteella.

Tämä hoito on täydellisen rentouttava hetki päivääsi. Varaa aika hoitolastani Ulvilasta tai kutsu minut kotikäynnille Poriin tai Satakuntaan!

Varaa aika ›

Vitaplastica on nuorentava kasvohoito

Vitaplastica on manuaalinen, luonnollinen ja turvallinen kasvojenkohotusmenetelmä. Hierontana toteutettava hoito sopii erinomaisen hyvin stressaantuneelle, sillä tämän hoidon jälkeen olo on todella rentoutunut.

Vitaplastica-hoidon vaikutuksia ovat muun muassa:

  • ryhdin parantuminen
  • kaksoisleuan pienentyminen tai täydellinen poistuminen
  • huulten, nenän ja alaleuan asennon muodon palautuminen
  • silmäpussien ja riippuvien silmäluomien pieneneminen 
  • ryppyjen tasoittuminen ja jopa täydellinen katoaminen

Tämän hoidon yhteydessä otetuista ennen ja jälkeen kuvista todella huomaa eron!

Tervetuloa Vitaplastica-hoitoon Ulvilaan! Teen myös kotikäyntejä Porissa ja Satakunnassa, kysy lisää.

Varaa aika ›

Parafiinihoito käsille

Lämmin parafiini kosteuttaa ja ravitsee käsiesi ihoa, parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja.

Hoito aloitetaan kastamalla kädet parafiinialtaaseen 3–5 kertaa. Jähmettyessään parafiini muodostaa käteen ”kalvon”. Tämän jälkeen käteen pannaan muovinen suojapussi ja rukkanen, joka tehostaa lämpö- ja hoitovaikutusta.

Anna käsillesi lahjaksi rentouttava hoito! Palvelen hoitolassani Ulvilassa ja teen myös kotikäyntejä Porissa ja Satakunnassa.

Varaa aika ›

Kokeile suosittua vauvahierontaa

Vauvahieronta rauhoittaa, poistaa kipua ja antaa läheisyyttä. Kosketus lisää turvallisuuden tunnetta ja rentouttaa pientä vauvaa.

Vauvahieronnan avulla voidaan hoitaa esimerkiksi vauvan vatsakipuja, itkuisuutta tai rauhattomuutta. Hieronnan avulla lapsi oppii hahmottamaan omaa kehoaan paremmin ja näin hieronta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

Vauvahieronta muun muassa vilkastuttaa verenkiertoa, syventää hengitystä, vauhdittaa ruuansulatusta,
tasapainottaa hermostoa ihon reseptoreiden kautta, laukaisee lihasjännityksiä, parantaa unen laatua ja edesauttaa vauvan motorista kehitystä. Käytännössä vauvahieronta ei poikkea klassisesta hieronnasta, mutta hieronnan otteet ovat hyvin lempeitä, pehmeitä ja kivuttomia.

Hieronnan kesto on noin 15–30 minuuttia riippuen vauvan mielentilasta ja jaksamisesta. Hoidon onnistuminen vaatii tyypillisesti noin 6–10 hoitokertaa. Jos kaipaat lisätietoja, kerron mielelläni!

Olet tervetullut vauvasi kanssa hoitolaani Ulvilaan. Teen myös kotikäyntejä Porissa ja Satakunnassa.

Varaa aika ›

Lihaskalvohieronta raudoilla – faskian käsittely

Faskiakäsittely on loistava menetelmä kivunpoistoon ja lihasten suorituskyvyn parantamiseen.

Raudoilla tapahtuvan lihaskalvokäsittelyn tavoitteena on kivun poistaminen, liikelaajuuksien ja liikemallien normalisointi, kiinnikkeiden irroittaminen sekä sidekudosvammojen paranemisen edistäminen. Hoito on nopea suorittaa sekä lähes miellyttävän tuntuista asiakkaalle. Faskiakäsittelyllä saadaan loistavia tuloksia mm. niskavaivojen, päänsärkyjen, plantaarifaskiitin jne. hoidossa.

Tervetuloa tehokkaaseen hoitoon! Palvelen hoitolassani Ulvilassa, mutta teen myös koti- ja yrityskäyntejä Porissa ja Satakunnassa. Kysy lisätietoja, yhteytietoni löydät täältä!

Varaa aika ›

Dynaaminen teippaus

Dynaamisen teippauksen tarkoitus on keventää lihaksille ja jänteille aiheutuvaa kuormitusta biomekaniikkaa ja fysiologiaa huomioiden. 

Dynamic-teipin ominaisuudet mahdollistavat toiminnallisuuden lisäämisen kuormitusta keventämällä ja liikettä avustamalla. Kun kudoksiin kohdistuva kuormitus saadaan vähenemään, sillä on tyypillisesti myös suora, kipuun alentava vaikutus.

Teippi on suunniteltu toimimaan mekaanisesti. Teipin tarkoituksena on muuttaa liikeratoja sekä siirtää energiaa takaisin liikkeeseen, mutta kuitenkin site, ettei liikerata rajoitu. 

Dynaamista teippausta voidaan hyödyntää lähes kaikissa vartalon ja raajojen lihaksissa ja se mahdollistaa kuntoutumisen aloittamisen aikaisessa vaiheessa.

Kokeile ja ylläty! Varaa aika hoitolastani Ulvilasta tai kutsu minut kotikäynnille.

Varaa aika ›

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa.

Menetelmää voidaan käyttää myös tukemaan elimistön omaa parantamisprosessia, kuten verenkierto- ja lymfajärjestelmää. Kinesioteipillä voidaan myös lisätä nivelen liikkuvuutta, ohjata niveltä toimimaan mekaanisesti oikein tai tuoda niveleen tarvittaessa tukea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika hoitolastani Ulvilasta! Teen myös kotikäyntejä Porissa ja Satakunnassa.

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika